Η Steph Shep ενώνει τις δυνάμεις της με το J Brand για το ανανεωμένο κλασικό Little Black Jean




Οι ακόλουθοι της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram την γνωρίζουν σίγουρα. Είναι η Στεφ Σεπ, ή Στέφανι Σέφερντ η πρώην βοηθός και μόνιμη συνοδός της τηλεοπτικής περσόνας. Όταν οι δρόμοι τους χώρισαν τον περασμένο χρόνο (η Σέφερντ ήταν επίσης γενική διευθύντρια του Kardashian West Brand) ένα μεγάλος αριθμός εκείνων των ακόλουθων, συμπεριλαμβανομένου του ενός εκατομμυρίου που τώρα ακολουθεί τη Σέφερντ, διατύπωνε απορίες για το επόμενο βήμα της.

Η απάντηση δόθηκε τώρα. Η Σέφερντ ενώνει τις δυνάμεις της με το J Brand με στόχο την ανανέωση του κλασσικού Little Black Jean του label.

Η συνεργασία σε μεγάλο βαθμό προέκυψε χάρη στο Instagram.

«Συνδεθήκαμε χάρη στο Instagram» δήλωσε η Σέφερντ. «Ήμουν πάντα λάτρης του J Brand και πάντα φορούσα τα τζιν τους, έτσι ίσως βρέθηκα στο ραντάρ τους. Με προσέγγισαν και άρχισαν τη συζήτηση. Είπαν: ”Νομίζουμε ότι θα ήσουν τέλεια για να σχεδιάσεις εκ νέου το μικρό μαύρο τζιν”. Και αυτό είναι το μόνο που φοράω», τόνισε η κ. Σέφερντ.

Το skinny τζιν «The J Brand x Steph Shep Little Black Jean» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και είναι διαθέσιμο από χθες μέσω του διαδικτύου.

«Φοράω μαύρα τζιν εδώ και επτά χρόνια τώρα, σαν να είναι στολή, ειδικά τα J Brand» είπε η Σέφερντ. «Επειδή γνωρίζω την εφαρμογή και το σχέδιο αυτό με βοήθησε να καταλάβω τι θέλω να κάνω» πρόσθεσε.

«Η Στεφ κι εγώ είμαστε και οι δύο από το Κλίβελαντ του Οχάιο. Μου είπε την ιστορία της, όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες και ότι έδινε κάποια χρήματα για να επενδύσει σε τζιν πολυτελείας, τα οποία ήταν J Brand» ανέφερε η Μέρι Πέφερ, διευθύνουσα σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας. «Η συνεργασία μαζί της για τη δημιουργία αυτού του μοντέλου ήταν ένα από τα ευκολότερα πράγματα στην καριέρα μου. Ήξερε ακριβώς πώς ήθελε να είναι» τόνισε.

 

13/06/2018 10:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: