Αδιάκοπες οι ασκήσεις ετοιμότητας της ΑΣΔΕΝ: Ισχυρό μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία




Δραστήριος και με στόχο τη διαρκή εγρήγορση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχει φανεί ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ που δεν έχει αφήσει σχηματισμούς, μικρονήσια και βραχονησίδες στο Αιγαίο που να μην έχει φτάσει μαζί με στελέχη και στρατιώτες από όλες τις μονάδες ώστε όλοι να ξέρουν ανά πάσα στιγμή το ανάγλυφο της περιοχής ευθύνης τους.

Ο καταδρομέας Αντιστράτηγος Νίκος Μανωλάκος ως φυσικό χώρο του γραφείου του έχει μετατρέψει την ύπαιθρο στο ανατολικό Αιγαίο και με τις διαταγές που έχει λάβει φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους ανθρώπους που έχουν κληθεί να υπερασπιστούν το ανατολικό Αιγαίο. Οι εικόνες αυτές είναι από πρόσφατες ασκήσεις που έχουν γίνει στα νησιά και οχι στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων.

Ο ίδιος βρέθηκε στη ΠΕ/5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, στην Κρήτη, ενώ την περασμένη Πέμπτη μετέβη στο κεντρικό ανατολικό Αιγαίο στο πλαίσιο έκτακτου συναγερμού αντιμετώπισης πολυποίκιλων σεναρίων αεροπρογεφυρώματος εχθρικών ομάδων στη ΠΕ/79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»).

Ρεπορτάζ: HellasJournal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: