Πολυμελής κυπριακή αποστολή στους πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής, στην Κρήτη




Για να πάρουν μέρος στους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», μεταβαίνουν στα Χανιά πολυμελείς αθλητικές αποστολές της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας. Συνολικά 33 αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος τόσο στους αγώνες κυνηγετικού όπλου (σκητ και τραπ) όσο και στους αγώνες σταθερού στόχου (αεροβόλο τουφέκι και πιστόλι), που θα διεξαχθούν στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων το ερχόμενο σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, η αποστολή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, συμμετέχει στους αγώνες με βάση το αθλητικό πρωτόκολλο του ΚΟΑ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού της Ελλάδας, ενώ η αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ, της οποίας θα ηγηθεί ο πρόεδρος του σωματείου Λουκάς Ψημολοφίτης, συμμετέχει στους αγώνες με βάση το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης του σωματείου τους με τον Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων, που είναι και ο διοργανωτής των πανελλήνιων αγώνων κυνηγετικού όπλου. Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης τρεις προπονητές της ΣΚΟΚ, καθώς και πέντε διαιτητές από το σωματείο της Λευκωσίας, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τους διοργανωτές για να διαιτητεύσουν στους αγώνες.

Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν, ο ομοσπονδιακός προπονητής του τραπ Λεόντιος Λεοντίου, η ομοσπονδιακή προπονήτρια του σταθερού στόχου Ιβάνκα Πέλτσιεβα και η προπονήτρια Ειρήνη Παντελή, ο αρχιδιαιτητής της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος και οι διαιτητές Σταύρος Σταυρινός, Σωτήρης Μεσαρίτης, Αλέκος Τσαγγαρίδης και Ξένιος Ξενοφώντος. Στην όλοι αποστολή αν προσθέσουμε τους αξιωματούχους της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΥ καθώς και τους οικείους των αθλητών που συνοδεύουν την αποστολή θα φθάσουμε στη μεγαλύτερη αποστολή της Κύπρου στους συγκεκριμένους αγώνες, η οποία έγινε κατορθωτή χάρη στη στήριξη της αεροπορικής εταιρίας COBALT, ενός από τους επίσημους χορηγούς της ΣΚΟΚ, στην οποία το Δ.Σ της Ομοσπονδίας επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια της ευχαριστίες του.

Στα τέσσερα ολυμπιακά αγωνίσματα των Πανελληνίων Αγώνων θα συμμετέχουν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ: Μαριλένα Κωνσταντίνου, Ελίζα Κυριάκου, Κάλια Παπασωζομένου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Στυλιανός Γρηγορίου, Γιώργος Ευαγγέλου, Βανέσσα Χαραλάμπους, Νικολέτα Κυρίλλου, Μαριλένα Παπαδάμου, Μιχάλης Παφίτης και Κωνσταντίνα Μαρκίδου.

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Τάκης Ηλιάδης, Σάββας Ευαγγέλου, Παναγιώτα Χαραλάμπους, Ναταλία Αλκιβιάδου, Στέφανη Αλκιβιάδου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Στυλιανός Γρηγορίου, Βασιλεία Αλαμπρίτη και Ευαγγελία Χαραλάμπους.

ΣΚΗΤ: Χάρης Αντωνιάδης, Ανδρέας Ξενοφώντος

ΤΡΑΠ: Κώστας Τάττης, Ανδρέας Λοϊζίδης, Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, Νικόλας Ιερωνυμίδης, Πέτρος Ανδρέου, Αδάμος Σελίπας, Αντώνης Φεττάς, Τζιοβάνης Σαββίδης, Λεόντιος Λεοντίου και Άντη Ιερείδη.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/05/2018 18:06

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: