Παρόν με τον Πανιώνιο και ο αρχηγός του “Δικέφαλου” του Βορρά στην 25η αγωνιστική




Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στη σύνθεσή του θα παραταχθεί αύριο στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στον Πανιώνιο (18.00), ο ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς, έχοντας ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις στη γάμπα που ένιωσε εσχάτως και εφόσον το επιλέξει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι.

Μιλώντας για τη μάχη με τους «κυανέρυθρους», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», επισήμανε: «Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, δε δείξαμε καλό πρόσωπο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε άμεσα έτοιμοι, για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή πίεση και να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε».

Κατέληξε ο Ηλίας Παπαθεδώρου αναφέροντας: «Χρειαζόμαστε μία νίκη για να “κλείσουμε” θέση στην τετράδα και για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στοιχείο που μας έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση».

Ο ΠΑΟΚ, υπενθυμίζεται, μετά από επτά συνεχείς νίκες στην Α1, ηττήθηκε το Σάββατο (5/5), στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο άδειο ΣΕΦ, από τον Ολυμπιακό και προσδοκά να τελειώσει τη regular season με 2/2 νίκες (σ.σ. αύριο με τον Πανιώνιο και την προσεχή Κυριακή, εντός έδρας, απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο). Επίτευγμα που, υπό προϋποθέσεις (σ.σ. 2/2 ήττες, αντίστοιχα, του Προμηθέα Πάτρας), μπορεί να του δώσει την τρίτη θέση στη βαθμολογία, με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League.

08/05/2018 19:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: