Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ομόλογος του Ζόραν Ζάεφ στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Γ.Τ. Πρωθυπουργού , Andrea Bonetti

Έχουμε ακόμα δρόμο, τα τελευταία μέτρα, είναι τα πιο δύσκολα: H ανάρτηση Τσίπρα για Σκοπιανό

Τις μέχρι τώρα προσπάθειες Τσίπρα-Ζάεφ για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο ονοματολογικό, επικρότησαν οι σοσιαλιστές ηγέτες στην προσύνοδο του ΕΣΚ, επισημαίνοντας ότι μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν.

Αυτό αναφέρει με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της προπαρασκευαστικής Συνόδου του ΕΣΚ στη Σόφια, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου, αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί» και πως «τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Στη Σύνοδο του @PES_PSE οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεχτή λύση στο ονοματολογικό. Επεσήμαναν πως μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν».
«Τους ευχαρίστησα, παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί. Τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

16/05/2018 20:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Νίκου Λιονάκη
Σόφια, Βουλγαρία

 

Με “μεγάλες προσδοκίες” και στόχο την “επιτυχία”, περιμένουν την συνάντηση Τσίπρας και Ζάεφ

 

“Θετική στιγμή για να επιβεβαιώσουμε τι έχει επιτευχθεί έως σήμερα”: Αισιόδοξος ο Ζάεφ για την συνάντηση

 

Be the first to comment on "Έχουμε ακόμα δρόμο, τα τελευταία μέτρα, είναι τα πιο δύσκολα: H ανάρτηση Τσίπρα για Σκοπιανό"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*