Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πασχαλίδης. Photo: kavalapost.gr

Δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε μετά τα “μπράβο” για την επίθεση κατά Μπουτάρη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Πασχαλίδης μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή του στο facebook, με την οποία επικροτούσε την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Χρήστος Πασχαλίδης “ανέβασε” βίντεο από την επίθεση, το βράδυ του Σαββάτου, με το σχόλιο “πήρε αυτό που του άξιζε, μπράβο στα παλικάρια. Σειρά να παίρνουν και οι βουλευτές-προδότες”.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, λίγο αργότερα “κατέβασε” την ανάρτησή του αντικαθιστώντας την μόνο με το βίντεο, χωρίς σχόλιο.

 

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι επικοινώνησε άμεσα με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής της και τον προέτρεψε να ζητήσει συγγνώμη.
Οι αντιδράσεις ήταν έντονες  και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Πασχαλίδης να υποβάλλει την παραίτησή του.

Στην επιστολή του αναφέρει:

“Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου”.

Πηγή: www.kavalapost.gr

 

 

Be the first to comment on "Δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε μετά τα “μπράβο” για την επίθεση κατά Μπουτάρη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*