Δασκάλα διόρθωσε επιστολή που πήρε από τον Τραμπ και την επέστρεψε ως απαράδεκτη




Σε 17 χρόνια διδασκαλίας της Έκθεσης στα δημόσια σχολεία του Greenville, ο Iβόν Μέισον είχε δει αυτά τα λάθη πολλές φορές πριν. Πλεονασμοί, εσφαλμένη χρήση κεφαλαίων, έλλειψη σαφήνειας, αοριστολογία.

Αλλά η Μέισον δεν βαθμολογούσε μια εργασία μαθητή. Διάβαζε μια επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

“Ποτέ δεν έλαβα μια επιστολή με τόσα πολλά ανόητα λάθη”, δήλωσε η Μέισον, σύμφωνα με την Greenvill News.

H πρώην δασκάλα του γυμνασίου Μόλντιν έπραξε αμέσως ό, τι είχε κάνει χιλιάδες φορές πριν: Διόρθωσε τη επιστολή και την έστειλε, πίσω στον Λευκό Οίκο.

Η Μέισον αναγνωρίζει φυσικά ότι η επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο ήταν πολύ πιθανό να έχει γραφτεί από έναν υπάλληλο και όχι από το ίδιο τον Τραμπ,αλλά έφερε την υπογραφή του Προέδρου. Ήρθε ώς απάντηση σε μια επιστολή που είχε γράψει η ίδια με αφορμή την επίθεση στις 14 Φεβρουαρίου σε Λύκειο στη Φλόριντα.

Χρησιμοποιώντας ένα μωβ μαρκαδόρο – δεδομένου ότι η “σκληρή” κόκκινη μελάνη δεν συνιστάται από ορισμένους εκπαιδευτικούς αυτές τις μέρες – η Μέισον εντόπισε 11 περιπτώσεις λανθασμένης χ΄ρηση των κεφαλαίων στην επιστολή του Trump.

Μια φωτογραφία των διορθώσεων της Μέισον έχει δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

“Όταν λαμβάνετε επιστολές από το ανώτατο επίπεδο διακυβέρνησης, περιμένετε να είναι τουλάχιστον σωστές”, δήλωσε η Μέισον.

Διόρθωσε την επιστολή του Trump, ιδίως για την επανειλημμένη χρήση κεφαλαίων στο «έθνος», το «ομοσπονδιακό», στο «πρόεδρο» και στο «κράτος».

Απέρριψε την ιδέα να βάλει βαθμό στην επιστολή.

“Αν είχε γραφτεί στο γυμνάσιο, θα έδινα ένα C ή C-plus”, είπε.
“Αν είχε γραφτεί στο Λύκειο, θα του έδινα D.”

Πηγη: Fecabook, greenvilleonline

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: