Μετά τη συνέντευξη της κ. Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία απάντησε σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγνατίου για την Ελλάδα, οι Έλληνες ανταποκριτές και δημοσιογράφοι, ...συσκέπτονται. Φωτογραφία ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Η καλημέρα της κ. Λαγκάρντ στους Έλληνες ανταποκριτές δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη…

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που συνήθως συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα στις υπουργικές συνόδους του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι η χώρα παίζει επικοινωνιακά στο ίδιο ταμπλό με τους μεγάλους παίχτες της παγκόσμιας οικονομίας. Βεβαίως “παίζει” εντελώς αρνητικά, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει φέρει δυστυχία στον ελληνικό λαό.

Ως εκ τούτο το ελληνικότατο «καλημέρα» που εκφώνησε άπταιστα η Κριστίν Λαγκάρντ στην πρωινή συνέντευξη τύπου, απαντώντας στον Μιχάλη Ιγνατίου, δεν πρέπει να προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη.

Όχι μόνο, λοιπόν, πρέπει να ενημερώνεται για τα ελληνικά θέματα συνεχώς για να μην πιαστεί αδιάβαστη, αλλά φαίνεται πως η τριβή της με την χώρα και τους Έλληνες πολιτικούς τους οποίους συναντά ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχουν σταθεί η αφορμή για να εμπλουτίσει και το ελληνικό της λεξιλόγιο.

Be the first to comment on "Η καλημέρα της κ. Λαγκάρντ στους Έλληνες ανταποκριτές δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*