“Ελαμψε” με μια “φωτοβολίδα” ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο ντεμπούτο με τους Γκάλαξι (video)




Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε δύο γκολ  το ένα μάλιστα έκανε τους φιλάθλους να παραληρούν, στο ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, και  χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί των Λος Άντζελες FC.

Γκάλαξι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, χάρη στα γκολ του Κάρλος Βέλα (5΄, 26΄) και το αυτογκόλ του Ντάνιελ Στέρες (48΄), ωστόσο δεν παρέδωσαν τα «όπλα» και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-3. Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των Γκάλαξι έπαιξε ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 71΄ και σκόραρε έξι λεπτά αργότερα με σουτ από 35 μέτρα. Με αυτό το γκολ ο «Ίμπρα» ισοφάρισε σε 3-3, αφού νωρίτερα είχαν μειώσει για τους Γκάλαξι οι Σεμπάστιαν Λέτγκετ (61΄) και Κρις Πόντιους (73΄).

Και ενώ η αναμέτρηση είχε μπει στις καθυστερήσεις, ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 4-3 στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

«Άκουσα το πλήθος να λέει: “Θέλουμε τον Ζλάταν, θέλουμε τον Ζλάταν”» δήλωσε ο 36χρονος μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: «Επομένως, τους έδωσα τον Ζλάταν. Μου έδιναν ώθηση κι εγώ ανταπέδωσα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: