Από τη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

“Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία”: Η απάντηση Σαμαρά για τις επιστολές της Novartis

Γελοιότητες χαρακτηρίζονται από τον Αντώνη Σαμαρά, οι δύο επιστολές της Novartis που είχαν σταλεί  στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, και οι οποίες  διαβιβάστηκαν στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς.

Βουλευτές της ΝΔ, μέλη της ειδικής επιτροπής, ανέφεραν νωρίτερα σήμερα ότι πρόκειται για επιστολές που έγιναν παραμονές του Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, με στόχο να υπάρξει συνάντηση στελεχών της εταιρείας μαζί του, αλλά ο κ. Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός, ούτε τη μια ούτε την δεύτερη φορά, δηλαδή δεν πήγε ούτε το 2013 ούτε το 2014.

“Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία”, ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως προτού δουν τα στοιχεία τα μέλη της επιτροπής, είχε γίνει διαρροή σε “γνωστό έντυπο” που επιτίθεται στον κ. Σαμαρά.

Ανέφεραν ακόμη πως η γελοιότητα είναι τέτοια, που ενώ ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορήθηκε από την προστατευόμενη μάρτυρα με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση, ότι χρηματίστηκε το 2013 από τροχήλατη βαλίτσα που πήγε στο Μαξίμου, η επιστολή από τη Novartis με σκοπό να υπάρξει συνάντηση μαζί του πήγε στον Αντώνη Σαμαρά το 2014.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

13/03/2018 19:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "“Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία”: Η απάντηση Σαμαρά για τις επιστολές της Novartis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*