Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών




Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης,και περιμένουν να δικαστούν για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή σύμφωνα με την κατηγορία που τους έχει απαγγελθεί.

Στην συγκέντρωση αναμένεται να είναι, όπως αναφέρει το evrosnews,οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που κατάγεται από την περιοχή και οι οποίοι αναμένεται να μεταφέρουν στους συγκεντρωμένους μήνυμα από το γιο τους. Θεωρείται πολύ πιθανό, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα να παρευρεθούν και οι γονείς του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη που είναι από την Καστοριά αλλά θα βρίσκονται καθ οδόν για την Ανδριανούπολη, αφού τη Δευτέρα έχουν δικαίωμα να επισκεφθούν και πάλι το παιδί τους στις φυλακές.

Φορείς της πόλης έχουν ξεκινήσει μεγάλη κινητοποίηση για την επιτυχία του συλλαλητήριου και να προσέλθει κόσμος απ όλες τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα το πρωί έχει προγραμματιστεί ποδηλατοδρομία μέχρι τις Καστανιές του Έβρου και στη συνέχεια οι ποδηλάτες θα επιστρέψουν στην κεντρική πλατέια της πόλης για το συλλαλητήριο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: