Ο Επίτροπος Pierre Moscovici, αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία συναντάται με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του "Κινήματος Αλλαγής" Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της στην Βουλή, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Το τέλος της τρόικας δεν σημαίνει τέλος των δεσμεύσεων, τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί

Tο τέλος του προγράμματος δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί μετά τη συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά. «Δεν θα έχετε τρόικα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν δεσμεύσεις όπως έγινε στη Κύπρο, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία» τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Μετά τη συνάντηση η κ. Γεννηματά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και επικεντρώθηκε στο τέλος του προγράμματος για το οποίο εξέφρασε την προσωπική της αγωνία, εξηγώντας ότι δεν θεωρεί πως το τέλος του προγράμματος κατ’ ανάγκη σημαίνει και την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Ζήτησα τη στήριξή του σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα: την άμεση ελάφρυνση του χρέους που συνεπάγεται και μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα και βεβαίως ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και κοινωνικής δικαιοσύνης που είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα δικό μας εθνικό σχέδιο για να μπορέσουμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση αλλά να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα αδιέξοδα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Επίσης η Φώφη Γεννηματά ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί για την εξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής, για τη δυναμική που αναπτύσσει και για το προσεχές συνέδριο του κόμματος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Γάλλος επίτροπος θα βρει το χρόνο και τη δυνατότητα να είναι παρών.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από μία ώρα και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή.

08/02/2018 12:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Το τέλος της τρόικας δεν σημαίνει τέλος των δεσμεύσεων, τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*