Η εταιρεία σπάει τα ταμπού: Το μωρό Gerber για το 2018 θα έχει το σύνδρομο Down!




Οι γονείς ενός μωρού, ανακοίνωσαν σε εμφάνισή τους, στο σόου “Today”, του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, NBC, ότι ο ηλικίας ενός έτους γιός τους, Λούκας Γουόρεν, θα είναι το πρόσωπο της εταιρίας Gerber για το 2018, και το πρώτο μωρό που κερδίζει τον τίτλο αυτό και πάσχει από σύνδρομο Down.

Το ζευγάρι από την πόλη Ντάλτον, στην πολιτεία της Τζόρτζια, των ΗΠΑ, δήλωσαν ότι ο γιός τους είναι δραστήριος και κοινωνικός. Η μητέρα του, ανέφερε ότι λατρεύει το παιχνίδι, το γέλιο, και να κάνει άλλους ανθρώπους να γελάνε.

Ο Πρόεδρος της Gerber, Μπίλ Παρτίκα, δήλωσε ότι επελέγη ο Λούκας, ανάμεσα σε 140.000 υποψηφιότητες, λόγω του χαρούμενου προσώπου του. «Κάθε χρόνο επιλέγουμε ένα μωρό που χαρακτηρίζει τη μακρόχρονη παράδοση της Gerber, που αναγνωρίζει ότι κάθε μωρό είναι ένα μωρό Gerber. Τη φετινή χρονιά ο Λούκας ταιριάζει τέλεια.»

Ο πατέρας του μικρού Λούκας, σχολίασε ότι ελπίζει η απόφαση της Gerber να επιλέξει ένα μωρό με ειδικές ανάγκες, θα προωθήσει περισσότερη αποδοχή αυτών που έχουν ειδικές ανάγκες.

«Ελπίζουμε αυτό θα επηρεάσει όλους, θα ρίξει λίγο φως στην κοινότητα των ειδικών αναγκών και θα βοηθήσει περισσότερα άτομα με ειδικές ανάγκες να γίνουν αποδεκτά. Έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο, όπως κάθε άλλος.»

9 Φεβρουαρίου, 2018 10:00
MIGNATIOU.COM, AP
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: