Τα προβλήματα του λαού θέλουν ενότητα την επομένη των εκλογών, δήλωσε ο Αναστασιάδης




Καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τόνισε πως η επόμενη των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λανίτειο Λύκειο (Κέντρο Α`), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή, Νίκος Αναστασιάδης, είπε πως σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, “είναι η μέρα όπου ο λαός, ως κυρίαρχος, καλείται να εκφράσει ποιος την επομένη θα διαχειριστεί τις τύχες της χώρας”.

“Τις προηγούμενες μέρες οι υποψήφιοι είχαμε την ευκαιρία να παραθέσουμε στο λαό τα πεπραγμένα, τις προτάσεις αλλά και τα διλήμματα που τίθενται ενώπιον των πολιτών, τούτες τις ώρες”, είπε και κάλεσε όλους “με νηφαλιότητα, να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, πάντα έχοντας κατά νου τα όσα έχουν ακούσει, αλλά κατά κύριο λόγο, γνωρίζοντας πως την επομένη θα πρέπει οι εκλογές να μας βρουν ενωμένους”.

Υπέδειξε ακόμη πως πολιτικός αντίπαλος όλων δεν είναι όσοι διεκδίκησαν την προεδρία, αλλά τα προβλήματα του λαού, τα οποία όπως είπε “θέλουν ενότητα, θέλουν συνεργασία, θέλουν οπωσδήποτε σοβαρότητα και σωστό προγραμματισμό”.

Καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε πως “αν οι πολίτες αδιαφορήσουν σημαίνει αποφασίζουν εκείνοι που συμμετέχουν και όχι εκείνοι που απέχουν κα η αποχή δεν είναι η πολιτική πράξη που προσφέρει αυτό που η πατρίδα μας θέλει, η οποία θέλει συμμετοχή όλων”.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάζονται “προκειμένου να έχουμε μια άψογη εκλογική διαδικασία”.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης – Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 28/01/2018 10:44

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: