Ο Αναστασιάδης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα, λέει το επιτελείο Νικόλα




“Ο κ. Αναστασιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο Παπαδόπουλου.

“Αφού για 5 χρόνια δεν ασχολήθηκε με το τεράστιο πρόβλημα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και μη έχοντας κάποια απάντηση στην πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για τη δημιουργία ενός Δημόσιου Φορέα Διαχείρισης των Μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων, ο κ. Αναστασιάδης, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή», μίλησε προσβλητικά, ειρωνικά και απαξιωτικά για την κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου και τον εθνικό ευεργέτη Αναστάσιο Λεβέντη λέγοντας:

«…δεν θα αρχίσω να υπόσχομαι ότι θα υπάρξει κούρεμα δανείων όπως ακούω κάποιους να λεν σαν να είναι από τα λεφτά της μαμάς τους ή της κληρονομιάς που πήραν από τον οποιοδήποτε».

Οι Κύπριοι πολίτες διαπιστώνουν ξανά τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Νικόλα Παπαδόπουλο και τον κ. Αναστασιάδη: την ώρα που ο Νικόλας Παπαδόπουλος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της κυπριακής κοινωνίας, ο κ. Αναστασιάδης απαντά με προσβολές, ειρωνείες και απαξιωτικά σχόλια για την οικογένεια του ανθυποψηφίου του”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/01/2018 12:41

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: