Κύριοι ήρθαν… κύριοι έφυγαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Οικονομικών: Στο στόχαστρο οι συμβολαιογράφοι




Καμμία σύλληψη ή προσαγωγή δεν έγινε για την εισβολή στι υπουργείο Οικονομικών που έκαναν νωρίτερα σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα και  κατάφεραν να φτάσουν χωρίς να τους εμποδίσει κανείς μέχρι τον το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ήταν λίγο μέτά τις 13:30 το μεσημέρι όταν περίπου 30 άτομα κατάφεραν να περάσουν ανενόχλητοι την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών, που βρίσκεται στην οδό Νίκης στην Πλατεία Συντάγματος. Ανέβηκαν τρέχοντας μέχρι τον 6ο όροφο όπου βρίσκεται και το γραφείο του υπουργού. Ο κύριος Τσακαλώτος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο, αλλα τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν επεδίωξαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Οι εισβολείς σκόρπισαν φυλλάδια και όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους η εισβολή έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας “στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων”.Εκτός απο την επίθεση στην κυβέρνηση και τις τράπεζες η οργάνωση βάζει στο στόχαστρο και του συμβολαιογράφους αναφέροντας οτι”κάθε συμβολαιογράφος που εντάσσεται στη λίστα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αυτομάτως εντάσσεται και στη δική μας λίστα”.
Λίγο νωρίτερα είχε γίνει τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο, αλλά ήταν φάρσα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: