Οι κορυφαίοι αθλητές ορίζουν οι ίδιοι τους κανόνες: “Εδώ δημιουργήστε”… (video)




Η Adidas παρουσίασε το τελευταίο κεφάλαιο της χρονιάς, στην εκστρατεία της «Here To Create» (εδώ δημιουργήστε), «Calling All Creators» (πρόσκληση σε όλους τους δημιουργούς), με πρωταγωνιστές τους 25 από τους μεγάλους πρεσβευτές της. 

Μέσα από αυτό, η γερμανική εταιρεία αναζητά δημιουργούς που είναι πρόθυμοι να «επαναπροσδιορίσουν τους κανόνες του παιχνιδιού και το μέλλον της κουλτούρας του Αθλητισμού», χρησιμοποιώντας μεγάλα αστέρια όπως ο Λιονέλ Μέσι, Κάρλι Κλος, Γκαμπίνε Μπουγκουρούθα και Αλεξάντερ Βανγκ.

Οι αθλητές που βρίσκονται στην κορυφή, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, έχουν ένα κοινό: «δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες, τους ορίζουν οι ίδιοι». Έτσι, παρόλο που επηρρεάζουν τους φιλάθλους σε όλον τον πλανήτη με τις επιλογές τους, για την Adidas είναι δημιουργοί. Σε θέση να αμφισβητήσουν τα πάντα, επιδιώκοντας από τους φιλάθλους να τους ακολουθήσουν.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στην εκστρατεία Adidas είναι αθλητές, σχεδιαστές και μουσικοί. Κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και ενώνονται με το «πάθος τους να δημιουργούν, να αμφισβητούν τις συμβάσεις, να αλλάζουν τον κόσμο στον οποίο ζουν. Να προοδεύουν».
Συμμετέχουν στην εκστρατεία οι, Λιονέλ Μέσι, Φαρέλ Γουίλιαμς, Τζέιμς Χάρντεν, Γκαμπίνε Μουγκουρούθα, Πολ Πογκμπά, Αλεξάντρ Βανγκ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 

«Οι κανόνες του αθλήματος δεν καθορίζονται. Πιστεύουμε στην εξουσία να γράψουμε τους δικούς τους κανόνες. Αλλά γι ‘αυτό είναι απαραίτητο όσοι σκέφτονται διαφορετικά και εμπιστεύονται τον εαυτό τους και οι ίδιοι να το καθιστούν εφικτό. Ο κόσμος είναι για τους δημιουργούς», λέει ο Ράιαν Μόρλαν, αντιπρόεδρος της Adidas Global Brand Communications και προσθέτει: «Η Adidas θέλει να καθορίζει το μέλλον του αθλητισμού καθημερινά μέσω των προϊόντων της, των συμφωνιών της, των δικών της ανθρώπων».

Αντώνης Βαζογιάννης , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: