Για τον “πορφυρογέννητο των ελίτ” ομιλεί η κυβέρνηση: Δεν περιμέναμε κάτι άλλο, λένε…




Απάντηση στις επικρίσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για το επίδομα νέων ανέργων δίνει με ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον χαρακτηρισμό “φιλοδώρημα” για το επίδομα στους νέους ανέργους από τον πορφυρογέννητο των ελίτ» αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος στην ανάρτηση του.

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο 11ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματός του.

«Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής: Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού να ξεχάσουμε τις ιστορικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαγεωργόπουλο, τη διαπλοκή και να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα ως άνω αναφερόμενα και επιπλέον να ζητήσει συγνώμη από το νέο μέτωπο για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις…» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

«Η ΝΔ είναι και πάλι εδώ, έτοιμη να ανταποκριθεί με ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη των πολιτών», ανέφερε ο Χρ. Σταϊκούρας

«Η ΝΔ είναι και πάλι εδώ, έτοιμη να ανταποκριθεί με ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη των πολιτών», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας για την οικονομία περιέγραψε την κατάσταση με μελανά χρώματα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

«Η χώρα στο πεδίο της οικονομίας παρουσιάζει παραλυτική στασιμότητα εξαιτίας της επιλογής της υπερφορολόγησης και της συρρίκνωσης ρευστότητας» είπε μεταξύ άλλων ενώ σημείωσε πως «ουσιαστική έξοδος από τα προγράμματα δεν μπορεί να υπάρξει λόγω των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα».

Επιπλέον είπε ότι η ΝΔ έχει ρεαλιστικό σχέδιο δημιουργίας καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας και αναφερόμενος στους βασικούς του πυλώνες μίλησε για σταδιακή μείωση των φόρων, αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής, μεταρρυθμίσεις, προσέλκυση κεφαλαίων, ολοκληρωμένη στρατηγική για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας και μετάβαση σε εξωστρεφή οικονομία.

Παρέμβαση της Άννας Μισελ Ασημακοπουλου

Σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση χρησιμοποίησε, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ, η ‘Αννα Μισελ Ασημακοπουλου.

«Είναι η πιο αναξιόπιστη, ανίκανη και αδίστακτη κυβέρνηση στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους», συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Με την ιδιότητα της υπεύθυνης του τομέα ψηφιακής πολιτικής επιτέθηκε επίσης στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά.

«Είμαι υποχρεωμένη να παρακολουθώ τον απίστευτο υπουργό Νίκο Παππά. Τον αποτυχημένο υπουργό καναλάρχη, ο οποίος δεν απασχολείται με την ψηφιακή πολιτική αλλά με την προπαγάνδα και τη συνεχή προσπάθεια να ελέγξει τα ΜΜΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η μετάβαση στην ψηφιακή πολιτική είναι το κλειδί για τη μεταρρύθμιση στο δημόσιο τομέα και πως η ΝΔ έχει έτοιμες προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: