Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

ΝΔ για διάγγελμα Τσίπρα: “Ο πρωθυπουργός των φόρων” έκανε τους φτωχούς φτωχότερους…

“Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του” αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η ακριβής δήλωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700.000.000 ευρώ από τα 14,5 δις ευρώ που έχει υφαρπάρξει από τους Έλληνες, γονατίζοντας την μεσαία τάξη και κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους.

Είχε, μάλιστα, το θράσος να παρουσιάσει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών τους που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη και να υποσχεθεί μπόνους στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. λόγω της αποτυχίας του να την εξυγιάνει.

Υ.Γ. Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ


13/11/2017 22:09
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα

Be the first to comment on "ΝΔ για διάγγελμα Τσίπρα: “Ο πρωθυπουργός των φόρων” έκανε τους φτωχούς φτωχότερους…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*