Για επικοινωνιακή εκμετάλλευση της επίσκεψης σε Παρίσι κατηγορεί η Αλληλεγγύη τον Αναστασιάδη




“Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης και προεκλογικής εκμετάλλευσης της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Γαλλία, δεν εξιλεώνει τον κ. Αναστασιάδη από τις παραλείψεις του στη πενταετία που πέρασε”.

“Τα θέματα που συζήτησε με το Γάλλο Πρόεδρο ήταν γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και για εκείνο που ελέγχεται ο Κύπριος Πρόεδρος είναι γιατί αργά έχει αντιληφθεί τη σημασία τους” .

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Η Γαλλία, ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, και με τα αναντίλεκτα συμφέροντα που έχει στην Ανατολική Μεσόγειο, αποτέλεσε και αποτελεί χρήσιμο φίλο της Κύπρου, και κακώς την έχουμε ενθυμηθεί αφότου «σπάσαμε» τα μούτρα μας με τους αυτοσχεδιασμούς μας στο Κυπριακό. Φυσικά κάλλιο αργά παρά ποτέ».

«Ας πάρουμε το μάθημά μας από τον ίδιο το συνομιλητή μας ο οποίος δεν περίμενε να περάσουν πέντε χρόνια από την εκλογή του για να συζητήσει τα ευρωπαϊκά θέματα σύμφωνα με τις προεκλογικές του εξαγγελίες» καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/11/2017 14:05

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: