Προκήρυξη προσφορών στην Άγκυρα για το δίκτυο διανομής νερού στα κατεχόμενα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Προκήρυξη προσφορών για το δίκτυο διανομής νερού στα κατεχόμενα στην Άγκυρα

Σε προκήρυξη προσφορών για μέρος των εργασιών που αφορούν τη διανομή του νερού στα κατεχόμενα, που έρχεται από την Τουρκία, προχώρησε στην Άγκυρα το Τμήμα Υδάτων της Τουρκίας.

Η προκήρυξη άρχισε προχθές και ο νικητής του δημόσιου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τη Χαβαντίς, η ανάθεση θα αφορά έλεγχο και επισκευές του συστήματος διανομής, την καθαριότητα και τον περιοδικό έλεγχο, όπως αναφέρεται. Προσκαλούνται για προσφορές τοπικές και ξένες εταιρείες. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι για 3 χρόνια. Το Τμήμα Υδάτων της Τουρκίας είναι σήμερα ο διαχειριστής όλου του έργου στα κατεχόμενα.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο «υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων», Ναζίμ Τσαβούσογλου είχε συνάντηση στην Άγκυρα με τον Τούρκο Υπουργό Δασών και Υδάτινων Πόρων, Βεϊσέλ Έρογλου.

Στην Άγκυρα για επαφές μετέβησαν επίσης ο «υπουργός υγείας», Φαίζ Σουτσιούογλου, ο οποίος θα υπογράψει με τον Τούρκο Υπουργείο Υγείας, Αχμέτ Ντεμιρτζιάν πρωτόκολλο για εξειδικεύσεις γιατρών στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο Σουτσιούογλου θα συναντηθεί επίσης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Τουρκίας για θέματα Κύπρου, Ρετζέπ Ακντάγ.

Στην τουρκική πρωτεύουσα για επαφές μετέβη σήμερα και ο «υπουργός παιδείας», Οζντεμίρ Μπέροβα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/10/2017 18:04

Be the first to comment on "Προκήρυξη προσφορών για το δίκτυο διανομής νερού στα κατεχόμενα στην Άγκυρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*