“Η Ελλάδα, με κυβέρνηση Τσίπρα, δεν είναι μια κανονική χώρα”, δηλώνει ο Μητσοτάκης




Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είναι κανονική μια χώρα που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν είναι κανονική μία χώρα, όταν το κράτος χρωστάει στους πολίτες. Δεν είναι κανονική μία χώρα, όταν τρεις ευέλπιδες δέχονται βίαιη επίθεση και κανείς δεν αντιδρά. Όσο κυβερνούν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος μια αλλοπρόσαλλη και κυνική κυνική ομάδα που ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, τότε η χώρα δε θα είναι κανονική», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας προκαλεί συνεχώς, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση κομπάζει για μείωση της ανεργίας, την ώρα που φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό, αναφέρει ο liberal.gr

«Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Περικοπές στις συντάξεις, κατασχέσεις, εσωτερική στάση πληρωμών είναι η κανονική Ελλάδα του κ. Τσίπρα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση της χώρας επισημαίνοντας ότι το διαθέσιμο εισόδημα έχει συρρικνωθεί και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας υποχωρεί.

«Η κυβέρνηση κατόρθωσε να έχουμε τους χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην ευρωζώνη. Ο κ. Τσίπρας κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και περισσότερους και αμέσως μετά παίζει θέατρο ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτούς», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση έχε ήδη υπογράψει για τη λήψη νέων μέτρων μέσα στο 2018.

«Η κυβέρνηση προσθέτει νέες επιβαρύνσεις ύψους 2 δισ. ευρώ και για το 2018. Σε αυτές περιλαμβάνονται περικοπές στο ενιαίο μισθολόγιο και στα οικογενειακά επιδόματα, πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ, κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ και στα υπόλοιπα νησιά κ.α. Μέτρα που θα μικρύνουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα των πολιτών», ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην τρίτη αξιολόγηση.

ΠΗΓΗ: liberal.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: