Συνεχίζει την ενημέρωση των “κομμάτων” στα κατεχόμενα ο κατοχικός ηγέτης Ακιντζί




Ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, συνεχίζει τις ενημερωτικές του συναντήσεις με “κόμματα”, οργανώσεις και ομάδες για να ακούσει τις απόψεις τους για το Κυπριακό μετά και τις συνομιλίες στην Ελβετία και δεν κάνει καμία διάκριση με ποιους θα συναντηθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της «προεδρίας», Μπαρίς Μπουρτζιού.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του και σε απάντηση των επικρίσεων ότι μερικά οργανωμένα σύνολα στα κατεχόμενα δεν έχουν προσκληθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τον κ. Ακιντζί, ο κ. Μπουρτζιού είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, συντεχνίες, ΜΚΟ, επιχειρηματικούς συνδέσμους και «δημάρχους» και ότι θα συνεχιστούν οι συναντήσεις χωρίς να γίνεται καμία διάκριση.

Ακόμα, είπε ακόμα ότι οι συναντήσεις είναι σημαντικές για να γνωρίζει ο Μουσταφά Ακιντζί τις απόψεις και θέσεις των οργανωμένων συνόλων.

Οι συναντήσεις, εξήγησε, πραγματοποιούνται βάσει προγραμματισμού και το Σάββατο ο κατοχικός ηγέτης θα συναντηθεί με τους “κοινοτάρχες” της επαρχίας Αμμοχώστου και του Τρικώμου.

ΚΥΠΕ – Tζουλιάνα Βιολάρη – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/08/2017 17:40

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: