“Να ετοιμαστεί για την απολογία του” απαντά η Νέα Δημοκρατία στον υπουργό Άμυνας




“Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία”, αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

“Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας. «Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες – ενόψει της συζήτησης στη Βουλή – με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών» προσθέτει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Απάντηση Καμμένου και ανταπάντηση ΝΔ

Απαντώντας στην προηγούμενη ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίαζε τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος υποστηρίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

«Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια», απαντά η ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει ότι ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη ΝΔ αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΤΣΗ

10/08/2017 14:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: