Ακατανόητη η αγωνία του Προέδρου να ενημερώσει Ε.Ε. και Η.Ε. που ήταν παρόντες στο Κράν Μοντάνα, λέει η Αλληλεγγύη




«Είναι σωστή η παρέμβαση προς τα ΗΕ για το θέμα της Αμμοχώστου αλλά δυστυχώς είναι ήδη υπονομευμένη».

Αυτό αναφέρει μέσω ανακοίνωσης η Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι η επιμονή του Προέδρου Αναστασιάδη να ενημερώσει την ΕΕ και τα ΗΕ τη στιγμή που και οι δύο οργανισμοί ήταν παρόντες στο Κραν Μοντανά με υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Δεν τους έπεισε στην Ελβετία και θα το καταφέρει τώρα;».

«Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς δεν έχει καμία σημασία να μας πείσει ο Πρόεδρος ότι ο Έιντε είναι ψεύτης και οι Τούρκοι τον ξεγέλασαν. Τον προειδοποιήσαμε για αυτό και πολύ έγκαιρα», τονίζει η ανακοίνωση του Κινήματος.
«Σημασία έχει να ενημερωθεί ο λαός για τις καταστροφικές προτάσεις που υπέβαλε στο Κραν Μοντανά, η αποδοχή των οποίων από την τουρκική πλευρά καθιστά το νέο μόρφωμα πλήρως ελεγχόμενο από την Άγκυρα», καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

“Ο Πρόεδρος ξέχασε το τελεφερίκ στο Τροόδος”

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί περιοδεία στην ελεύθερη Κύπρο εξαγγέλλοντας σειρά έργων, και «δεσμεύεται» για την υλοποίηση τους στο παρά πέντε της λήξης της θητείας του».

Αυτό αναφέρει σε άλλη ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Προφανώς στο Προεδρικό έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα αποτελέσουν την παγκόσμια εξαίρεση, και ο λαός δεν θα τους κρίνει στην κάλπη με βάση τα έργα που υλοποιήθηκαν ή τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές «δεσμεύσεις» του 2013, αλλά με βάση νέες εξαγγελίες που ούτως ή άλλως θα κληθεί η επόμενη κυβέρνηση να υλοποιήσει».

«Αφού ο Πρόεδρος αποφάσισε να μοιράσει νέο «πακέτο δώρων» και κάνει προεκλογική με τα λεφτά των φορολογουμένων, του συνιστούμε να επαναλάβει και την εξαγγελία του το 2013, για δημιουργία τελεφερίκ στο Τρόοδος», καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

28/07/2017 13:08 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
28/07/2017 13:08 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: