Η ελληνική ψυχή μας έστειλε στον έβδομο ουρανό… Η Εθνική περιμένει τώρα τη Γαλλία




H Εθνική Γυναικών της Ελλάδας συνέτριψε το απόγευμα με 84-55 την Τουρκία και προκρίθηκε στους ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, που διεξάγεται στην Πράγα της Τσεχίας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας φτάνει στους “4” της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα “σφράγισε” το εισιτήριο για τα Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα γίνει στην Ισπανία (22-30/9).

Πρωταγωνίστρια για την Εθνική Ελλάδας ήταν η Εβίνα Μάλτση που έκανε νταμπλ – νταμπλ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την ομάδα της Τουρκίας ξεχώρισε η Χόλινγκσγουρθ με 15 πόντους.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει στον ημιτελικό τη Γαλλία.

Tα δεκάλεπτα: 15-10, 30-36, 40-57, 55-84

ΕΔΩ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017: Η Γαλλία αντίπαλος της Εθνικής στα ημιτελικά

Η Γαλλία θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015, η οποία είχε πάρει στο… νήμα τη νίκη από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης (3η αγωνιστική με 70-63), θα είναι η αντίπαλος των κοριτσιών του Κώστα Κεραμιδά στα ημιτελικά.

Η Γαλλία επικράτησε και διέλυσε με 67-40 τη Σλοβακία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και το Σάββατο (24/6) θα τεθεί και πάλι απέναντι στην Εθνική Ομάδα, στο δρόμο για τα μετάλλια.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: