Ενώ η κυβέρνηση τον συνδέει με Ν.Δ., νέα αναφορά από Μαρινάκη: Καταγγέλλει σκευωρία σε βάρος του




Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, για την εμπλοκή του στην υπόθεση του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη, ο οποίος εκτίει ποινή για την υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1. Απάντηση έδωσε η κυβέρνηση, που συνδέει τον επιχειρηματία με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης καταγγέλλει «σκευωρία σε βάρος του η οποία μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της ενημέρωσης».

Ο κ. Μαρινάκης με την μηνυτήρια αναφορά του στρέφεται ουσιαστικά κατά του αξιωματικού του λιμενικού σώματος ο οποίος εμφανίζεται σε δημοσιοποιημένες συνομιλίες να συνομιλεί με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη, ενώ στρέφεται και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ο οποίος είχε οποιαδήποτε μορφή συμμετοχική δράση στην εναντίον του σκευωρία.

Την μηνυτήρια αναφορά παρέλαβε ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η διερεύνησή της.

Κυβερνητικός αξιωματούχος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Η ΝΔ αποφάσισε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προφανές ότι η ΝΔ επέλεξε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό, τόνισε κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δύο ημέρες ρωτάμε. Ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματος της» προσέθεσε.

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΩ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΣΟ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: