Σφοδρή επίθεση Κινήματος Αλληλεγγύη σε Άιντα: Παραπλανά κυπριακό λαό και ΟΗΕ, αναφέρει




“Επιτέλους ας σοβαρευτεί ο Αιντα, ο οποίος τηv μια μέρα λέγει ότι «έμεινε το τελευταίο μίλι που πρέπει να διανύσουν οι δύο ηγέτες» και την άλλη μέρα ότι «δεν βρισκόμαστε κοντά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

“Καλούμε τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γ.Γ. του ΟΗΕ να σταματήσει:
– Να ταλαιπωρεί τα συναισθήματα του κυπριακού λαού,
– Να παραπλανεί την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ.

“Τα γεγονότα βοούν και υπενθυμίζουμε στον κύριο Αιντα ότι δεν έχει ενώπιον του κοινότητα αφελών. Την ίδια προειδοποίηση απευθύνουμε και προς όλους όσοι παραπλανούν την Ε.Ε για δήθεν πρόθεση της Τουρκίας να επιλύσει το Κυπριακό, ενώ ταυτόχρονα επιρρίπτουν την ευθύνη στους Ελληνοκύπριους ότι δεν έχουν τέτοια πρόθεση.

“Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις τουρκικές προθέσεις. Συνεπώς μόνο συνειδητά απάτριδες μπορούν να επιμένουν για καλές προθέσεις της Τουρκίας όσον αφορά την επίλυση του Κυπριακού.

“Σοβαρότητα απαιτείται και από τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος έχει πέσει πάρα πολλές φορές έξω στις προβλέψεις του. Τα περί «επίτευξης λύσης στους επόμενους μήνες», «Λύση μέσα στο 2016» δεν τα έχει ξεχάσει κανείς.

“Φαίνεται ωστόσο ότι ο ίδιος έχει ξεχάσει «Τα Σχέδια Λύσης του Κυπριακού» και δεν έχει αντιληφθεί ότι εξυπηρετεί μια αδιέξοδη πολιτική η οποία οδηγεί τον κυπριακό ελληνισμό στην καταστροφή”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 25/05/2017 16:19

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: