«45 Χρόνια είναι Πολλά»: 6-8 Ιουνίου το Συνέδριο της ΠΣΕΚΑ παρουσία του Νίκου Αναστασιάδη




Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παγκόσµιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), το 33ο Ετήσιο Συνέδριο του οργανισμού θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Willard, απέναντι από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, από τις 6-8 Ιουνίου.

Σε αυτό συμμετέχουν όλες οι μεγάλες οργανώσεις, οι οποίες θα ενημερώσουν τα μέλη του Κογκρέσου, τους Γερουσιαστές και τα μέλη της νέας Διοίκησης Trump, ότι «45 χρόνια κατοχής είναι πολλά»!

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί είναι χορηγοί αυτής της διάσκεψης», συνεχίζει στην ανακοίνωση της η ΠΣΕΚΑ:

H.A.L.C. (Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας)
Α.Η.Ι. (Αμερικανικό Ελληνικό Ινστιτούτο)
A.H.E.P.A. (Αμερικανική Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική)
A.J.C. (Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή)
F.C.A.O. (Ομοσπονδία Κυπριακών Αμερικανικών Οργανώσεων)
Κυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ
Ελληνικές Ομοσπονδίες από τη Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϋ, Φλόριντα
Παγκύπριοι Σύλλογοι της Νέας Υόρκης, Ουάσιγκτον, Φλόριντα

Περισσότερα από 50 μέλη του Κογκρέσου και 30 Γερουσιαστές, μέλη του State Department, του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και του Προσωπικού του Λευκού Οίκου θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Στο Συνέδριο θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα Πρέσβης στην Κύπρο, Kathleen Doherty, και ο κ. Jonathan Cohen, εκ μέρους του State Department.

Πέραν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο Συνέδριο θα παραστούν και θα μιλήσουν επίσης οι:

Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιαννάκης Κασουλίδης
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης
Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκότρυπης
Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης
Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, κ. Φώτης Φωτίου

Επίσης, στο Συνέδριο θα παραστούν οι κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Εκτελεστικά στελέχη της Exxon, εκπρόσωποι μεγάλων οργανισμών και μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου μαζί με τους πρεσβευτές της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ουάσινγκτον.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: