Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια για αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική, λέει ο Νικόλας




«Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια που θα δώσει στον κυπριακό λαό αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των Προέδρων των 5 κομμάτων κατά την οποία ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Κίνημα Αλληλεγγύη συμφώνησαν όπως θέσουν προς έγκριση από τα συλλογικά τους όργανα την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Σε δήλωσή του ο Νικόλας Παπαδόπουλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή απόφαση, αναφέροντας ότι ο «ενδιάμεσος χώρος» έβαλε τα θεμέλια για συνεργασία με στόχο την πολιτική αλλαγή και την απαλλαγή του τόπου από την αποτυχημένη στρατηγική στο Κυπριακό και την αποτυχημένη διακυβέρνηση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, για την πρωτοβουλία του για τη σημερινή συνάντηση και για τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του, όπως επίσης την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, για την απόφασή της να αποσύρει τη δική της υποψηφιότητα και να στηρίξει τη δική του.

Ευχαριστίες εξέφρασε και προς τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Γιώργο Περδίκη, για την πρόθεσή του να θέσει την υποψηφιότητά του στα συλλογικά όργανα του Κινήματος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε ακολούθως πως με την επικύρωση από τα αρμόδια όργανα των κομμάτων της σημερινής απόφασης ξεκινάει μία συλλογική προσπάθεια», στην οποία κάλεσε εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα συμμετέχουν και τη Συμμαχία Πολιτών, καθώς και άλλα κοινωνικά σύνολα όπως και όλους τους πολίτες που συμμερίζονται την ανάγκη για πολιτική αλλαγή.

«Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια που ανταποκρίνεται στην απαίτηση των πολιτών να συνεργαστούμε όλοι με στόχο μια εναλλακτική, διεκδικητική πολιτική που θα οδηγήσει σε μια σωστή και λειτουργική λύση του Κυπριακού και σε ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας με κοινωνική συνοχή. Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια που θα δώσει στον κυπριακό λαό αξιοπρέπεια, ελπίδα, προοπτική» ανέφερε.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 24/04/2017 18:25

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: