Οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ ανάβουν καπνογόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Πέμπτη 13 Απριλίου 2017. Τελικό αποτέλεσμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ 1 - 2. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ολυμπιακό: Σε απολογία για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ

Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο, με βάση το οποίο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ καλεί σε απολογία την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Πέραν από τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, με βάση την οποία οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται με αποκλεισμό της έδρας και «τσουχτερό» πρόστιμο, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας καλεί σε απολογία τον Ολυμπιακό και με το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα, που αναφέρεται σε άσκηση βίας κατά των αξιωματούχων ενός αγώνα (διαιτητές, παρατηρητές).

Στην περίπτωση αυτή, η υπαίτια ΠΑΕ μπορεί να τιμωρηθεί (ανάλογα με τη βαρύτητα των παραπτωμάτων), με αποκλεισμό έδρας, αφαίρεση έως και έξι βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ καλεί σε απολογία και τον παρατηρητή του επίμαχου αγώνα, Θεμιστοκλή Βαλσάμη, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του. Σε απολογία καλούνται επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, και ο εκπρόσωπος του «Δικεφάλου του Βορρά», Παντελής Κωνσταντινίδης.

Be the first to comment on "Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ολυμπιακό: Σε απολογία για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*