Αλληλεγγύη: Ο Ερντογάν σκοτώνει τη δημοκρατία στην Τουρκία, αποκεφαλίζει την ΚΔ




«Η Πύρρειος νίκη του Ταγίπ Ερντογάν η οποία επήλθε με εκβιασμούς και αντιδημοκρατικά μέσα, δείχνει τον αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό δρόμο που θα ακολουθήσει η Τουρκία επί των ημέρων του νεοσουλτάνου».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Ο άλλοτε εκσυγχρονιστής κατά τους ημετέρους, οδηγεί την χώρα του μακράν των αρχών και αξιών της ΕΕ, ενώ το δίδυμο των ηγεσιών Συναγερμού – ΑΚΕΛ περιμένει ακόμη το θαύμα. Με ποιον θα υπογράψουν λύση, (δηλαδή διάλυση της ΚΔ), όπως την εννοούν οι Τούρκοι; Με τον Ερντογάν»;

Η Αλληλεγγύη καταλήγει ως εξής: «Η Κυβέρνηση και οι ηγεσίες ΑΚΕΛ – Συναγερμού, ακόμη ζουν την διαχρονική ουτοπία. Στο όνομα της όποιας λύσης αναμένουν από τον Ερντογάν να βάλει στην λαιμητόμο την Δημοκρατία στην Τουρκία και την Κυπριακή Δημοκρατία. Συνεχίζουν την καταστροφική πολιτική στην οποία έχουν παγιδευτεί. Το σχέδιο Α δεν τους βγαίνει και δεν έχουν σχέδιο Β. Εάν παραδεχτούν το λάθος τους και την αδυναμία τους πώς θα πάνε σε εκλογές; Αυτό έχουν στο μυαλό τους και όχι τη λύση».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/04/2017 12:18

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: