Ντάμιαν Κόουπ: Υψηλή η εμπιστοσύνη των επενδυτών για το μέλλον του ΟΠΑΠ




Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε σήμερα τον ΟΠΑΠ, στην τελετή Έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την ευκαιρία της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Εταιρικού του Ομολόγου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και χαρακτήρισε την ομολογιακή έκδοση πολύ επιτυχημένη, καθώς υπερκαλύφθηκε τουλάχιστον δύο φορές. Επισήμανε ότι αυτό αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που δείχνουν τόσο οι θεσμικοί όσο και οι ιδιώτες επενδυτές στον ΟΠΑΠ, το όραμα για την εταιρεία και τα επιχειρηματικά σχέδια που υπηρετούν τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας.

Με γνώμονα το «Όραμα 2020» του ΟΠΑΠ και τις ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες που το υπηρετούν, το ομόλογο αυτό υποστηρίζει τη σημαντική επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων μας, την αναβάθμιση των βασικών τεχνολογικών συστημάτων και υποδομών μας, καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: