ΔΗΚΟ: Οι ηγεσίες ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εξευτέλισαν την αξιοπρέπεια του λαού, υπέκυψαν σε Τουρκία




Σκληρή επίθεση σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εξαπέλυσε το ΔΗΚΟ.

Οι εντολές του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί, φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Οι μυστικές διαβουλεύσεις έκαναν τη δουλειά τους.

Οι ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, υπέκυψαν, για μια ακόμα φορά, στις απαιτήσεις της τουρκικής πλευράς. Εξευτέλισαν το θεσμό της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εξευτέλισαν την ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου. Αλλά, το πιο επιζήμιο, είναι ότι εξευτέλισαν την αξιοπρέπεια του λαού.

Η στάση της κυβέρνησης και των ηγεσιών του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ εντός της Βουλής, αποτελεί συνέχεια της πολιτικής και της στρατηγικής Αναστασιάδη στο κυπριακό, της πολιτικής των υποχωρήσεων, των υπαναχωρήσεων και της συμμόρφωσης με τις τουρκικές αξιώσεις.

Κάθε ψήφος υπέρ της πρότασης του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι ψήφος ενάντια στην αξιοπρέπεια των Ελληνοκυπρίων και ενάντια στο σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Η υπερψήφιση της πρότασης, δίνει με τρόπο απαράδεκτο, το δικαίωμα στη τουρκική πλευρά να παρεμβαίνει και να ανατρέπει αποφάσεις του Κοινοβουλίου .

Αντιλαμβάνονται άραγε στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ότι με τέτοιου είδους κινήσεις, μας απομακρύνουν όλο και περισσότερο από τη λύση ;

Στόχος του Δημοκρατικού Κόμματος είναι να αλλάξει αυτή η πολιτική και στρατηγική και να εφαρμοστεί η νέα στρατηγική που προτείνουμε.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/03/2017 11:33

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: