“Ζωντανός” δηλώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Να πει την αλήθεια και να ενημερώσει, απαντά η ΝΔ




Χρησιμοποιώντας τη φράση του Μαρκ Τουέιν: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», απαντά ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της “ΕφΣυν”, σε κύκλους της ΝΔ, που τον κατηγορούν ότι δεν έχει ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται » λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με ένα tweet απάντησε στον υπουργό Οικονομικών ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας. «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: “Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια”», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

“Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά” ανέφερε, νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ καλώντας εκ νέου τον υπουργό Οικονομικών να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Απαντώντας στους κύκλους του υπουργού Οικονομικών, η ΝΔ επαναλαμβάνει το ερώτημα “για ποιον λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

23/02/2017 09:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: