Στο Μαϊάμι η πρώτη «μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στα πλαίσια καλοκαιρινού διεθνούς τουρνουά




Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μεταφέρουν την αντιπαλότητα τους στο εξωτερικό, ως μέρος του καλοκαιρινού Champions League.

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, για την σεζόν 2017-18, θα γίνει έξω από την Ισπανία. Το κοινό των ΗΠΑ θα έχει το προνόμιο να παρακολουθήσει ζωντανά την μονομαχία τους, στις 29 Ιουλίου στο Μαιάμι, η οποία θα είναι μέρος του International Champions Cup (ICC). Ένα καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά, με την συμμετοχή κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο.  

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας αποκάλυψε επίσης ότι η Μπαρτσελόνα  θα δώσει τρία παιχνίδια στο τουρνουά. Δύο από αυτά εντάσσονται στην αμερικανική περιοδεία. Στις 22 Ιουλίου  θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους, ενώ  στις 25 Ιουλίου θα πάει στην Ουάσιγκτον για να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του  Ζοζέ Μουρίνιο και του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Επιπλέον, θα παίξει ένα ακόμα αγώνα στην Ευρώπη, με αντίπαλο που ακόμα δεν έχει καθοριστεί, μετά την επιστροφή της από την περιοδεία στις ΗΠΑ. Επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της στο τουρνουά ICC.
Ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με την διοργάνωση, είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών πυο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσουν κάποιοι παίκτες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, πιθανότατα θα καλέσει για το τουρνουά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Κοεντράο και ίσως Αντρέ Γκόμες, ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, τους Τερ Στέγκεν και Τόνι Κρόος. Γίνεται αντιληπτό ότι εκείνο που όλοι θα περιμένουν στο Μιαάμι, θα είναι μία ακόμα μονομαχία του Μέσι με Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που ίσως τελικά δεν επιτρέψει η συμμετοχή του Πορτογάλου στο τουρνουά της Ρωσίας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: