Αναιδέστατη επίθεση ‘Αγκυρας στον Καμμένο: Αβάσιμες, ανάρμοστες και ανήθικες δηλώσεις




Κοιτάξτε ποιοι μιλούν… Άτομο που στερείται κατανόησης, ευσυνειδησίας και αγνοεί τους βασικούς κανόνες ευγενείας στο διεθνές πεδίο χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμένο το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι είναι ατυχές που φέρει τον τίτλο του Έλληνα Υπουργού Άμυνας.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τις τελευταίες δηλώσεις του σε ελληνικό κανάλι χαρακτηρίζοντάς τις αβάσιμες, ανάρμοστες και ανήθικες για την Τουρκία και τον Τούρκο Πρόεδρο.

Στη γραπτή ανακοίνωσή του χθες το βράδυ, το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι “με θλίψη αντικρύζονται η γλώσσα, το ύφος και οι εκφράσεις που δεν έχουν σχέσεις με την πραγματικότητα τις οποίες χρησιμοποίησε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Καμένος σε συνέντευξή του σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι την 1η Φεβρουαρίου του 2017”.

“Καταδικάζουμε τις αβάσιμες, ανάρμοστες και ανήθικες εκφράσεις που χρηιμοποίησε για τη χώρα μας και τον Πρόεδρό μας και του τις επιστρέφουμε.Είναι ατυχές ένα άτομο που στερείται κατανόησης και ευσυνειδησίας, που αγνοεί τους πιο βασικούς κανόνες ευγενείας στο διεθνές πεδίο, αγνοεί τα διμερή θεμελιώδη κείμενα σχετικά με την άτακτη μετανάστευση έχει τον τίτλο του Έλληνα Υπουργού Άμυνας σε μια περίοδο δύσκολη που περνά όλη η διεθνής κοινότητα και η περιοχή μας. Καλούμε για άλλη μια φορά τις ελληνικές αρχές να συμπεριφέρονται με τρόπο με κρατική υπεθυνότητα και να αποφεύγουν δηλώσεις οι οποίες βλάπτουν τη συνεργασία που προσπαθούμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δύο χωρών μας”, αναφερει στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: