Μικρό ιστιοπλοϊκό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016. Τo Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο ανοίγει τις πύλες του με το πρόγραμμα «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τη νέα έδρα της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης και το πανέμορφο πάρκο, με ένα πανόραμα εκδηλώσεων, αλλά και ξεναγήσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς ξεκινάει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με μία πλούσια βεντάλια εκδηλώσεων που περιλαμβάνει από μαθήματα χορού, συναυλίες, εργαστήρια και κινηματογραφικές προβολές έως πρωτότυπες αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σε μία γιορτινή συναυλία την Πέμπτη 5/1, η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), ερμήνευσε έργα των Σούμπερτ, Ροσίνι, Ραχμάνινοφ, και Πέρσελ, εορταστικά χορωδιακά, όπως η «’Αγια Νύχτα», καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ.

Οι παιδικές εκδηλώσεις όπως το «Πιάνο Δαπέδου» στο Πάρκο (Τετάρτη 4/1) συνεχίζονται για τους μικρούς φίλους, ενώ η εβδομάδα εμπλουτίζεται με νέες και πρωτότυπες δραστηριότητες. Την Τετάρτη 4/1 με το «Kids Playpark» οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν στο Πάρκο ψυχαγωγικά παιχνίδια κινητικών και νοητικών δεξιοτήτων και την Παρασκευή 6/1 ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει έργα από διαφορετικές περιόδους και στιλ με ιστορίες για δεινόσαυρους. Την ίδια μέρα, στη νέα ενότητα εργαστηρίων «Tech Freaks Lab», με το «Anima Park» τα παιδιά γνώρισαν το animation, τις τεχνικές κινούμενης εικόνας και τα ψηφιακά μέσα, φτιάχνοντας όλα μαζί μια ταινία. Τέλος, την Κυριακή 8/1, ο πιο αγαπητός εξωγήινος της οθόνης, ο E.T. κάνει την εμφάνισή του στο ΚΠΙΣΝ σε μια σπάνια μεταγλωττισμένη εκδοχή για τους μικρότερους σε ηλικία θεατές.

Την Κυριακή 8/1 η Αργεντινή μετακομίζει για λίγο στο ΚΠΙΣΝ, όπου μια μεσημεριανή μιλόνγκα με τη μουσική συνοδεία των Evocaciόn και τους ρυθμικούς παλμούς του Μπουένος ‘Άιρες, καλεί όλους εκείνους που θα ήθελαν να μάθουν τανγκό, αλλά δεν είχαν τολμήσει μέχρι τώρα, σε ένα μοναδικό μεσημεριανό μάθημα χορού το οποίο θα εξελιχθεί σε πάρτι, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά εκδηλώσεων «Social Ballroom».

 

Be the first to comment on "Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*