Διέκοψαν για …τσιγάρο: Πολλές οι διαφωνίες στο περιουσιακό, συνεχίζουν με διακυβέρνηση




Μόλις ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το περιουσιακό και πιο συγκεκριμένα η συζήτηση για τις διαφωνίες στο εν λόγω κεφάλαιο, όπως για παράδειγμα ανάμεσα σε άλλα, τα θέματα του συναισθηματικού δεσμού, της σημαντικής βελτίωσης και άλλες διαφωνίες.

Τα παραπάνω ανέφερε διπλωματική πηγή η οποία έχει συνεχή ενημέρωση για τις συζητήσεις μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Στην ουσία συμφώνησαν ότι διαφωνούν…

Σύμφωνα με την πηγή, αποφασίστηκε όπως όλα τα θέματα αυτά συζητηθούν περαιτέρω ανάμεσα στους ειδικούς των δύο πλευρών σήμερα το απόγευμα και στη συνέχεια αυτοί να ενημερώσουν αναλόγως τους ηγέτες για τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων τους.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι αποφασίστηκε επίσης όπως πραγματοποιηθεί συνάντηση για την χρηματοδότηση του περιουσιακού το απόγευμα σε επίπεδο ειδικών με εκπροσώπους του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που βρίσκονται στην Γενεύη.

Μετά από ημίωρη διακοπή (προφανώς για τσιγάρο) και ξεκούραση θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τα θέματα της διακυβέρνησης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: