Κίνημα Αλληλεγγύη: H κυπριακή δημοκρατία θεωρείται πλέον εκλιπούσα και από τον ίδιο τον ΠτΔ




«Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει εξαφανισθεί ακόμη και από το Κείμενο Συμπερασμάτων του χθεσινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».
Αυτό δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιάννης Σελινόπουλος και πρόσθεσε ότι «τη θέση της στο κείμενο έχει πάρει πλέον ο όρος ‘Κύπρος’».

«Η Κυπριακή Δημοκρατία θεωρείται εκλιπούσα και από τον ίδιο τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κύριος Σελινόπουλος τόνισε ότι «η προπαγάνδα των οπαδών της όποιας λύσης ότι χθες μέσω του κειμένου συμπερασμάτων στις Βρυξέλλες επιβεβαιώθηκε η μετεξέλιξη του υφιστάμενου κράτους με αυτή τη λύση, δεν πείθει κανέναν».
«Διερωτόμαστε.

Οι αντιευρωπαϊκές πρόνοιες της προωθούμενης λύσης, ο ακρωτηριασμός των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, ποια σχέση έχουν με το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Η κυπριακή κυβέρνηση θα ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ζουν Ευρωπαίοι πολίτες;

Πόσο σίγουρη είναι η κυβέρνηση ότι στην Ευρώπη δεν έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα προβλήματα τα οποία θα προκαλεί η ίδια η Άγκυρα μέσω της Ομόσπονδης Κύπρου την οποία θα ελέγχει απόλυτα;» σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης.

«Η διαβόητη επανένωση της Κύπρου δεν είναι τίποτα άλλο από την αναγνώριση της διχοτόμησης από την δική μας πλευρά» είπε καταληκτικά.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: