Γερμανοί Βουλευτές, μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Κύπρο




Έξι Γερμανοί Βουλευτές, μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Κύπρο μεταξύ 9 και 12 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκειά της οποίας θα έχουν συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`, θα έχουν κοινή συνεδρία με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς και επαφές με μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Γερμανίας στη Λευκωσία, οι έξι Βουλευτές προέρχονται από τη Χριστιανική Σοσιαλιστική Ένωση (CDU/CSU), τo Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDP) και το Κόμμα των Πρασίνων (Die Grünen). Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο Βουλευτής του CDU/CSU Gunther Krichbaum.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β`, αναφέρεται.

«Περαιτέρω, η αντιπροσωπεία θα έχει κοινή συνεδρία με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κυπριακού κοινοβουλίου και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του οικονομικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών», προστίθεται.

Η επίσκεψη, σημειώνεται, αποτελεί μέρος της τακτικής ανταλλαγής μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας και συμβάλλει στην ενίσχυση των ήδη εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: