Την παραίτηση Κοντονή ζητά ο Παναθηναϊκός




Μετά την σύλληψη μιας εγκληματικής ομάδας που προκαλούσε… παντού επεισόδια και μεταξύ άλλων έβαλε το… χεράκι της και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο που δεν ξεκίνησε ποτέ, η «πράσινη» ΠΑΕ επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή και ζητάει την παραίτησή του, καθώς όπως αναφέρει είχε εξηγεί πως υπήρχαν προβοκάτσια και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί.

Μετά την σύλληψη μιας εγκληματικής ομάδας που προκαλούσε… παντού επεισόδια και μεταξύ άλλων έβαλε το… χεράκι της και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο που δεν ξεκίνησε ποτέ, η «πράσινη» ΠΑΕ επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή και ζητάει την παραίτησή του, καθώς όπως αναφέρει είχε εξηγεί πως υπήρχαν προβοκάτσια και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί, αναφέρει το Έθνος.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, υπάρχει και υστερόγραφο… ειρωνείας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, για τον οποίο νωρίτερα γίνεται αναφορά στο ότι όχι μόνο δεν συμβάλει στη λύση του προβλήματος με την βία, αλλά είναι πλέον και ο ίδιος μέρος της.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός έχει εδώ και καιρό επισημάνει ότι τα θέματα βίας που ταλαιπωρούν τα ελληνικά γήπεδα και το ποδόσφαιρό μας, ξεπερνούν κατά πολύ οπαδικά σχήματα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: