Πέρασε με 2-0 από τη Ρώμη και καθάρισε από το πρώτο ματς η Ρεάλ




Με ένα καταπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ροναλντο στο 57΄ και ένα του Χεσέ στο 86΄, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Ρόμα στο “Ολίμπικο” και βρίσκεται… με το ένα πόδι στους προημιτελικούς του Champions League. Αρκεί να διαφυλάξει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της 8ης Μαρτίου, στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ενα κλειστό ματς που “όδευε” προς το 0-0, άνοιξε απότομα μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Πορτογάλου. Με “μαγική” ντρίπλα άδειασε τον Φλορέντσι και με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Τσέζνι, ανοίγοντας το σκορ στο 57΄. Στην επομενη μισή ώρα, το ματς έγινε συναρπαστικό με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Ρονάλντο (73΄) και ο Μπενζεμά (76΄) με κεφαλιές απείλησαν άμεσα, ενώ ο Τζέκο στο 79΄ αστόχησε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση. Αμέσως μετά (80΄) ο διαιτητής θα μπορούσε πολύ εύκολα να δώσει πεναλτι υπέρ της Ρόμα σε μαρκάρισμα του Καρβαχάλ στον Φλορέντσι και στο 83΄ ο Σαλάχ εντελώς μόνος απέναντι στον Νάβας, έχασε το κοντρόλ και μαζί την τελευταία ευκαιρία των «τζιαλορόσι» για την ισοφάριση. Τρία λεπτά αργότερα ο Χεσέ, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, με δυνατό σουτ έξω από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-2 που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών ως προς την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους «8».

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

Κίτρινες: Βαράν, Ράμος

Οι συνθέσεις:

ΡΟΜΑ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Τσέζνι, Ρούντιγκερ, Ντίνιε, Μανωλάς, Νάινγκολαν, Πιάνιτς, Βενκέρ (77΄ Ντε Ρόσι), Φλορέντσι (87΄ Τότι), Περότι, Σαλάχ, Ελ Σααράουϊ (64΄ Τζέκο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κρόος, Ροντρίγκες (82΄ Χεσέ), Μόντριτς, Ισκο (64΄ Κόβατσιτς), Ρονάλντο (89΄ Κασεμίρο), Μπενζεμά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: