Πανηγυρικός εσπερινός την Κυριακή στον Άγιο Χαράλαμπο της κατεχόμενης Κοντέας




Πανηγυρικός εσπερινός με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, πολιούχου Αγίου της κατεχόμενης Κοντέας, θα τελεστεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις δύο το μεσημέρι. Της ακολουθίας του εσπερινού θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι τον εσπερινό διοργανώνουν η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο «Η Κοντέα», τον Όμιλο Κληρονομιάς της Κοντέας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας.

Τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους θα είναι στην εκκλησία για ευλογία και προσκύνηση από τους πιστούς.

Λεωφορείο θα αναχωρήσει από τη Λευκωσία στις 11.30 το πρωί από την εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κυρίες Λούλα Βασιλείου στο τηλέφωνο 22-483986 και Μαρίτσα Πιερή στο 99-944142.

Από τη Λεμεσό το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 11.30 το πρωί από το χώρο της πρώην Υπεραγοράς Ορφανίδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Κέκκου στο τηλέφωνο 99-469975 και με τη Μαρία Λάρκου στο 25-331231.
Από τη Λάρνακα το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι από το χώρο της Πυροσβεστικής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ανδρέα Πατσιά στο τηλέφωνο 99-607303.

Από τη Δρομολαξιά το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 11.45 το πρωί από τα γραφεία της ΣΠΕ Κοντέας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Λάρκο στο τηλέφωνο 99-530766.

Φανίτσα Ζαννέτου, ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: