Μελισσανίδης: Η μάχη μόλις ξεκίνησε, νοιώθω τον τρόμο τους

Ο πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Για επικοινωνιακή διαστρέβλωση της νίκης της ΑΕΚ στο ντέρμπι κάνει λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που όπως αναφέρει με δήλωσή του, τα όσα αναγράφονται για τον ίδιο στο φύλλο αγώνα, δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης:

“Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του, να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν, ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους”.


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: