Απόπειρα δωροδοκίας καταγγέλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ
Υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, εις βάρος του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, είδε το φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία της Παναχαϊκής.

«Ο ποδοσφαιριστής μας δέχθηκε τηλεφώνημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Παναχαϊκής, «από πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα ομάδος της Κεντρικής Ελλάδας και του ζητήθηκε ραντεβού για να συζητήσουν την έκβαση της κυριακάτικης αναμέτρησης Παναχαϊκής – Πανελευσινιακού. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος αμέσως ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ και με νεότερο τηλεφώνημα αποδέχθηκε να γίνει ραντεβού σε καφετέρια του Λουτρακίου. Ταυτόχρονα καταγγέλθηκε το γεγονός στην Ασφάλεια Κορίνθου. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καφετέρια του Λουτρακίου, η οποία ήταν «ζωσμένη» από άνδρες της Ασφάλειας. Ο πρώην παράγοντας πρότεινε στον Γιώργο Λαμπρόπουλο μαζί με συμπαίκτες του που θα επέλεγε ο ίδιος να έχουν μειωμένη απόδοση στο κυριακάτικο ματς, έναντι του ποσού των 8.000 ευρώ».

Μιλώντας σε ιστοσελίδα ο πρώην γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Γκαλούφας, παραδέχθηκε τη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, αλλά όχι το περιεχόμενό της: «Εχουμε επαφές, μιλάμε αρκετές φορές. Οντως, πριν από 3-4 μέρες ήπιαμε έναν καφέ. Είπαμε τα νέα μας για περίπου 30 με 45 λεπτά, αλλά τίποτα από όσα μου λέτε περί δωροδοκίας».

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας «άμεσα την ανάκληση της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Παναχαϊκή και μια δημόσια – ειλικρινή συγγνώμη».

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal