Το νέο γήπεδο κεντρικό θέμα στη γιορτή των παλαιμάχων




Η «Αγιά Σοφιά» είχε την τιμητική της στη γιορτή του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ. Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και άλλων στελεχών της διοίκησης της ΠΑΕ, το θέμα του γηπέδου κυριάρχησε στις ομιλίες των βραβευθέντων.

Παρών στην εκδήλωση κοπής της πίτας και ο Στέλιος Αποστόλου, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέκου Φλαμπουράρη. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του υπουργού Επικρατείας, ο κ. Αποστόλου είπε: «Το γήπεδό μας πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύντομα θα ξεπεραστούν τα τελευταία ζητήματα για να προχωρήσει».

Ο Δημ. Μελισσανίδης στην τοποθέτησή του τόνισε: «Κανείς δεν θέλει το γήπεδο πιο πολύ από εμένα. Εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, τώρα το θέμα είναι στα χέρια άλλων και περιμένουμε την άδεια», ενώ για την αποψινή τελετή είπε: «Ηταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και είμαι πολύ συγκινημένος γιατί σήμερα βρέθηκαν εδώ τρεις πολύ μεγάλοι παίκτες, οι μεγαλύτεροι κατ’ εμέ που έχει βγάλει η Ελλάδα, ο Νεστορίδης, ο Παπαϊωάννου και ο Λουκανίδης, οι οποίοι είναι και οι τρεις ποντιακής καταγωγής».

Παρών ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ με τους συνεργάτες του, Μαουρίτσιο Ταρίκο, Τσάρλι Οτγουεϊ. Δύο παίκτες της πρώτης ομάδας βραβεύτηκαν, ο Γιάκομπ Γιόχανσον και ο Χρήστος Αραβίδης. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του «Αραβα», επίσης για το νέο γήπεδο: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να μπορώ να βρίσκομαι εδώ και να βραβεύομαι από αυτούς τους… θεούς της ομάδας. Αυτής της τεράστιας ομάδας που σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν μπορώ να πω με λόγια τι μπορεί να αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, το μόνο που θα πω είναι ότι λυπάμαι που δεν πρόλαβα να παίξω στο “Νίκος Γκούμας”, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί θα παίξω στο καινούργιο γήπεδο».

Γ.Μαντ.

Τσιάρτας: «Ο Τζανετόπουλος δέχεται πόλεμο από την πρώτη ημέρα»

«Πόλεμο» δέχεται ο Ανταμ Τζανετόπουλος, από συγκεκριμένους κύκλους που υπηρετούν τη διοίκηση της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Βασίλη Τσιάρτα. Ο παλαίμαχος άσος, σε δηλώσεις του σε εκπομπή της Nova, είπε: «Συγκεκριμένα φερέφωνα θέλουν να κάνουν πολιτική και υποδείξεις, τα ίδια γίνονταν και με τις προηγούμενες διοικήσεις και βλέπω ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα και σήμερα. Ο Άνταμ από την ημέρα που ξεκίνησε να παίζει στην ΑΕΚ μέχρι και σήμερα δέχεται συγκεκριμένο πόλεμο από συγκεκριμένα άτομα. Αυτό δε μ’ αρέσει. Χρειάζεται προστασία ο ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά».

Ο Τσιάρτας υποστήριξε επίσης ότι ο πελάτης του δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ: «Ο Πογέτ με βάση τις πράξεις δείχνει ότι δεν έχει τον ποδοσφαιριστή στα πλάνα του. Στηρίζει τους τρεις πρώτους στόπερ που έχει και ο Άνταμ προφανώς είναι τέταρτη ή πέμπτη επιλογή. Βλέπει είναι ότι δεν υπολογίζεται».

Παρότι από τις δηλώσεις του γίνεται σαφές ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος από την στάση της ΑΕΚ στο θέμα Τζανετόπουλου, ο Τσιάρτας καλεί τη διοίκηση σε συζητήσεις: «Είναι ένα παιδί 20 χρόνων, η καριέρα του έγινε πολύ απότομα, ξεπετάχτηκε όχι αδίκως, δικαίως, εξελίχθηκε πάρα πολύ γρήγορα. Δε στηρίχτηκε από το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά, αυτό είναι αλήθεια. Όσον αφορά το θέμα από την πλευρά τη δικιά μας, να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλει η ΑΕΚ. Σαν εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τοποθετούμαι και λέω αυτό».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: