Κλειστά τα σχολεία σε Λαγκαδά, Ωραιόκαστρο, Φλώρινα: Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς;




Κλειστά θα παραμείνουν, σήμερα, τα σχολεία στον Δήμο Λαγκαδά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς και στον Δήμο Ωραιόκαστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώθηκε, επίσης, πως λόγω της κακοκαιρίας, στις Δημοτικές Ενότητες Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.00, ενώ τα σχολεία στο Βάβδο και στον Ταξιάρχη δεν θα λειτουργήσουν.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στη Φλώρινα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ στην Κοζάνη τα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:30 το πρωί. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και στις δύο πόλεις.

Στις 09:15 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό, όπως επίσης οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

— Χιονίζει από τα ξημερώματα στα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης, ενώ χιόνι έπεσε ακόμη και στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό, από ανατολικά προς δυτικά και συγκεκριμένα από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου μέχρι το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ κλειστό είναι το τούνελ της Τούμπας λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Η Τροχαία έχει διακόψει προληπτικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, ενώ εκ περιτροπής σε μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία στο ύψος της Καρδίας πηγαίνοντας προς Χαλκιδική, λόγω παγετού. Ο παγετός κρατά κλειστό και τον δρόμο προς Ωραιόκαστρο.

Οι άνεμοι που πνέουν στη Θεσσαλονίκη είναι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κατεστραμμένη γέφυρα που συνδέει τη Διάβα με την Καλαμπάκα από την χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016. Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε υπερχείλιση του Πηνειού με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές παρακείμενες περιοχές με το ποτάμι. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
Κατεστραμμένη γέφυρα που συνδέει τη Διάβα με την Καλαμπάκα από την χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016. Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε υπερχείλιση του Πηνειού με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές παρακείμενες περιοχές με το ποτάμι. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πού θα χτυπήσει σήμερα ο χιονιάς στην Ελλάδα; Βόρειοι άνεμοι και παγωνιά

Το γύρισμα των ανέμων σε βόρειους από αργά χθες το βράδυ σηματοδοτεί την έλευση ενός χιονιά που θα διαρκέσει μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης και έρχεται να προστεθεί στην σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει από προχθ;eς όλη τη χώρα και είχε ως συνέπεια ακόμα και την απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Θοδωρή Κολυδά, οι επερχόμενες χιονοπτώσεις δεν προβλέπεται ότι θα είναι ιδιαιτέρως πυκνές, λόγος ωστόσο που δεν επιτρέπει εφησυχασμό καθώς οι τοπικές συνθήκες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν επακριβώς.

Οι χιονοπτώσεις πρώτα θα εκδηλωθούν στη βόρεια Ελλάδα, θα είναι κατά κανόνα ασθενείς και θα κρατήσουν μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Από το Πήλιο και νοτιότερα τα χιόνια θα κρατήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα και θα επηρεαστεί κυρίως η Θεσσαλία, η Φθιώτιδα, η Ευρυτανία, η Εύβοια ενώ από την Πελοπόννησο εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Αχαΐα, η Κορινθία και η Αρκαδία.

Αναφορικά με την πιθανότητα χιονοπτώσεων στην Αθήνα, ο Θοδωρής Κολυδάς προέβλεψε ότι θα πέσει χιόνι και στο κέντρο, όπως και στα ορεινά και στα βόρεια προάστια, όχι όμως σε σημαντικό βαθμό.

Είναι ενδεικτικό ότι εκτός από αυτές τις κλασικές περιοχές του χιονιά θα επηρεαστούν ακόμα η Χίος, η Μυτιλήνη, η Λήμνος και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Θα χιονίσει επίσης και στα ορεινά των Κυκλάδων και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα σημειωθούν στα νότια τμήματα του ανατολικού Αιγαίου καθώς επίσης και στα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη το κρύο αναμένεται να είναι τσουχτερό με τη θερμοκρασία να φθάνει και τους -7 βαθμούς σε ηπειρωτικές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας και κυρίως γενικώς στη βόρεια Ελλάδα. Αναμένεται σημαντική εξασθένηση των ανέμων και το κύμα της κακοκαιρίας θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά στη διάρκεια της αυριανής μέρας.

Για σήμερα Δευτέρα, λοιπόν, η μέγιστη θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα είναι 1 βαθμός Κελσίου, -5 στα βορειοδυτικά τμήματα, και γύρω στους 5-8 στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Τα χιόνια θα πέσουν στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και ορεινών της Πελοποννήσου και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Ο καιρός αυτός πιθανότατα θα κρατήσει μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά τα χιόνια θα περιοριστούν νοτιότερα ωστόσο οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν στα 7-8 μποφόρ και η ψύχρα θα διατηρηθεί στα ηπειρωτικά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Κύμα κακοκαιρίας στη δυτική και βόρεια Ελλάδα

Σημαντικά προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού παρατηρήθηκαν σε αρκετές περιοχές στο δυτικό και βόρειο τμήμα της Ελλάδας.

Νεκρό ανέσυραν δύτες της ΕΜΑΚ έναν άντρα από το όχημα που έπεσε στο ρέμα Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες, ενώ οι εξονυχιστικές έρευνες στην παράκτια περιοχή δεν οδήγησαν στην ανεύρεση άλλου ανθρώπου.

Tα ορμητικά νερά χειμάρρου, μετά από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, παρέσυραν το αυτοκίνητο, ενώ τονίζεται ότι στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, (5 πυροσβέστες με δύο οχήματα) και τέσσερις δύτες της ΕΜΑΚ.

Στα Τρίκαλα, κατέρρευσε η γέφυρα της Διάβας στην περιοχή της Καλαμπάκας από τα ορμητικά νερά του Πηνειού ποταμού όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Εκτεταμένα είναι τα προβλήματα και στα δυτικά του νομού Ροδόπης. Στην περιοχή των οικισμών Παραδημής, Μεγάλου και Μικρού Κρανοβουνίου και Παγουρίων, που ανήκουν στον δήμο Κομοτηνής, επιχειρούν από το πρωί οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του δήμου Κομοτηνής και της αντιπεριφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Ο λόγος είναι ότι παρακλάδι του ποταμού Βοσβόζη υπερχείλισε και μετέτρεψε σε λίμνες τις παρακείμενες αγροτικές εκτάσεις και να «έκοψε» στα δύο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Μάλιστα, έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου αυτοκίνητα κόλλησαν μέσα στα νερά, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Στην Ήπειρο, δεκάδες χωριά στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα και το Μέτσοβο δέχονται σφοδρή χιονόπτωση και τα μηχανήματα αποχιονισμού δουλεύουν ασταμάτητα για να καθαρίσουν τους δρόμους. Η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα τις δύο τελευταίες ημέρες πλημμύρισε καλλιεργήσιμες εκτάσεις στους κάμπους της Άρτας και των Φιλιατών. Επίσης προβλήματα δημιουργήθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο λόγω πτώσεως βράχων, τα οποία αντιμετωπίζονται με μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου.

Την ίδια ώρα, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας και στα σημεία: Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Βιτσίου, Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης και Καστοριάς – Αμυνταίου μέσω Κλεισούρας.

Παράλληλα, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Άρνισσα από το 8 χλμ της επαρχιακής οδού με κατεύθυνση το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα και στην Κερασιά Πέλλας.

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στο παραλιακό μέτωπο των χωριών του δήμου Ναυπλιέων και συγκεκριμένα, επλήγησαν σφοδρότατα η Πλάκα Δρεπάνου και τα Ίρια, ενώ ζημιές έχουμε και στους Μύλους της Λέρνης, αλλά και στην Παραλιακή Ναυπλίου – Μύλων, μετά την Νέα Κίο προς Μύλους, όπου η θάλασσα φούσκωσε και γέμισε το δρόμο με πέτρες και ξύλα κάνοντας τον αδιάβατο, ωσότου συνεργεία χθες το πρωί απομάκρυναν τα φερτά υλικά.

Αναφορικά με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, μετά τα προβλήματα που προκάλεσαν σε πολλές περιοχές από προχθες οι ισχυροί άνεμοι, χθες η κατάσταση ομαλοποιήθηκε. Κανονικά εκτελέστηκαν τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο.

Στη γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνα – Πέραμα τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με έγκριση του πλοιάρχου. Επίσης, οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, Ρίο – Αντίριο και Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

Ανοιχτές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα – Λευκίμμη και Κυλλήνη – Ζάκυνθος. Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η γραμμή Καβάλα – Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρηση να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σε επιφυλακή ο Έβρος εξαιτίας της υπερχείλισης του φράγματος του Ιβαϊλοβγκραντ

Σε επιφυλακή βρίσκεται η πολιτική προστασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και οι δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου του Έβρου, μετά τη ρηματική διακοίνωση για υπερχείλιση του φράγματος του Ιβαϊλοβγκραντ, που έστειλαν χθες οι βουλγαρικές αρχές στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια.

Η διακοίνωση ενημέρωνε για πληρότητα του φράγματος σε ποσοστό 100% και για αποδέσμευση εντός των επόμενων ωρών περισσότερων από 300 κυβικά μέτρα νερού το δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ήδη στους σταθμούς μέτρησης στο ύψος του φράγματος στον Άρδα καταγράφονται 625 κυβικά, ενώ την ίδια ώρα αυξημένη ποσότητα νερού, 730 κυβικά το δευτερόλεπτο, κατεβαίνει και από τον ποταμό Έβρο στον οποίο καταλήγει και ο Άρδας.

Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει για την περιοχή της Βύσσας και των Καστανέων Ορεστιάδας καθώς στη θέση Κιρίσανε στην περιφέρεια της Αδριανούπολης συναντώνται οι ποταμοί Άρδας, Τούντζα και Έβρος, όπου καταγράφηκαν ήδη 1000 κυβικά το δευτερόλεπτο με το όριο ασφαλείας περίπου στα 1400. Το ανάχωμα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τα παλαιότερα, του ΄54 και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να σπάσει. Το νερό στον ποταμό Άρδα είχε ξεπεράσει το όριο επιφυλακής που είναι τα 4,80 μέτρα καθώς είχε αγγίξει τα 5 μέτρα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου εξέδωσε ανακοίνωση προς τους δήμους με την οποία καλεί πολίτες, αλιείς, κυνηγούς και κτηνοτρόφους να μην πλησιάζουν τους ποταμούς, Άρδα, Έβρο και Ερυθροπόταμο και τα αναχώματα αυτών.

Λόγω της παύσης των έντονων βροχοπτώσεων και εν αναμονή χιονοπτώσεων, οι οποίες εάν σημειωθούν θα επιβραδύνουν την ταχύτητα του νερού, οι αρμόδιες υπηρεσίες εκτιμούν ότι θα υπάρξει εκτόνωση του φαινομένου, η οποία όμως δεν θα γίνει αισθητή πριν από 24 ώρες.

Αυτοκίνητο διέρχεται την επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Μύλων, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016. Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος σε πολλά παραθαλάσσια μέρη δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αυτοκίνητο διέρχεται την επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Μύλων, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016. Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος σε πολλά παραθαλάσσια μέρη δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, οι οποίοι από χθες είναι σε επιφυλακή εξαιτίας της απελευθέρωσης νερών του φράγματος του Ιβαϊλοβγκραντ της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σουφλίου, Βαγγέλης Πουλιλιός, τρεις επιχειρήσεις στην Κορνοφωλιά υπέστησαν μεγάλες ζημίες όταν εισχώρησαν σε αυτές νερά από υπερχείλιση τοπικού χειμάρρου, τα οποία υπερπήδησαν το ανάχωμα της Κορνοφωλιάς.

Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου έσπασαν και ένα ανάχωμα στο Σουφλί με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο κάμπος και να διακοπούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Κλειστή παρέμεινε, σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι η γέφυρα του Μικρού Δερείου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συγκοινωνία, όταν το νερό πέρασε πάνω από το ανάχωμα του χωριού χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόβλημα σε κατοικίες.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, εξέφρασε την ανησυχία του για τη στάθμη του νερού στον Ερυθροπόταμο που είναι στα 6 μέτρα και εξακολουθεί να ανεβαίνει, αλλά και του ποταμού Έβρου που αγγίζει τα 4 μέτρα.

Όπως δήλωσε, από τις έντονες βροχοπτώσεις διεκόπη η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο από το Διδυμότειχο προς Ελληνοχώρι και Μάνη. Σύμφωνα με τον κ. Πατσουρίδη , το ανάχωμα μεταξύ Μάνης και Καρωτής, το οποίο επισκευάστηκε φέτος δεν στάθηκε ικανό να συγκρατήσει τις μεγάλες ποσότητες νερού, καθώς όπως υποστηρίζει παραμένει χαμηλό. Μικρά πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν και εντός της πόλης του Διδυμοτείχου χωρίς όμως να σημειωθούν καταστροφές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Τέλος σε παρεμβάσεις για αποκατάσταση προβλημάτων που προκλήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα, σε Κυπρίνο, Κόμαρα και Βύσσα προχώρησε ο δήμος Ορεστιάδας.

Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης εκτιμά ότι για το επόμενο 24ωρο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη στάθμη των νερών στον Άρδα.

Ματαιώθηκαν οι πτήσεις από και προς την Ρόδο

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν χθες όσοι επιβάτες είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς από την Αθήνα προς την Ρόδο.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί στο νησί , ακυρώθηκε τόσο η πρωινή, όσο και η μεσημεριανή πτήση της Aegean για την Ρόδο, με τους επιβάτες να ενημερώνονται ότι θα υπάρχει έκτακτη πτήση το απόγευμα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Πράγματι στις 17:00 ξεκίνησε το ταξίδι για την Ρόδο η πτήση της Aegean με όλους τους επιβάτες που ήταν από το πρωί σε αναμονή, όσο και η μοναδική προγραμματισμένη πτήση της Ryanair, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε δίωρη ύφεση των ανέμων.

Ωστόσο και οι δύο πτήσεις έως ότου φτάσουν πάνω από τη Ρόδο, έπεσαν σε ισχυρούς ανέμους που στο μεταξύ είχαν ενταθεί και πάλι, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και πάλι πίσω στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Χθες στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη μια ακόμη πτήση της Aegean προς τη Ρόδο, η οποία ξεκίνησε κανονικά από την Αθήνα, όμως προσγειώθηκε στην Σάμο, αφού ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία

Προβλήματα στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, αφού, λόγω των χιονοπτώσεων, χρειάζονταν αντιολισθητικές αλυσίδες σε δρόμους του ορεινού επαρχιακού δικτύου των δύο νομών. Επίσης, λόγω των βροχοπτώσεων, σημειώθηκαν κατολισθήσεις στο ορεινό δήμο Θέρμου της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται, λόγω των χιονοπτώσεων η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο οδικό δίκτυο που συνδέει τα Καλάβρυτα με την Πάτρα, το Αίγιο και το Διακοπτό, καθώς και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, Αιγίου – Καλαβρύτων μέσω Πτέρης και Διακοπτού – Καλαβρύτων μέσω Μεγάλου Σπηλαίου.

Ακόμη, απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στο ορεινό οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων – Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου και Λουσών, καθώς και στο δρόμο που συνδέει τα Καλάβρυτα με το χιονοδρομικό κέντρο.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – ‘Ανω Χώρας, από το ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Λημνίστας και στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – Αράχωβας, από το ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Πλατάνου.

Στο δήμο Θέρμου σημειώθηκαν κατολισθήσεις και καταπτώσεις στις περιοχές Διασελάκι, Μελίγκοβα, Αμβρακιά, Δρυμώνα, Χαλίκι και Νεροχώρι.

Όμως, μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας κατάφεραν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: