O Πέδρο Λουρένσο στο δυναμικό της La Perla




Τη θέση τού διευθυντή δημιουργικού της εταιρείας εσωρούχων La Perla ανάλαβε και επίσημα ο Πέδρο Λουρένσο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από τα τέλη του 2015.

Ο Λουρένσο έχει εργαστεί στο παρελθόν για τις εταιρείες Lanvin και Giambattista Valli, ενώ στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου του 2016 θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή εσωρούχων για την ιταλική μάρκα, κάνοντάς τον γνωστό στο χώρο των εσωρούχων πολυτελείας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στο σχεδιασμό νυχτικών, πυτζαμών και μαγιό για γυναίκες και άντρες.

«Πάντα θαύμαζα την La Perla. Είμαι γοητευμένος από τις πρώτες ημέρες της μάρκας. Από το μικρό ατελιέ που έφτιαχνε κυρίως κορσέδες. Από την ιδρύτρια της εταιρείας Άντα Μαζότι, μία οραματίστρια που γνώριζε ότι η μόδα αλλάζει συνεχώς και μαζί με αυτήν έπρεπε να αλλάζουν και τα εσώρουχα. Στην πορεία της η εταιρεία περπάτησε χέρι – χέρι με τη θηλυκότητα και τη λειτουργικότητα χωρίς να εμποδίζεται η δημιουργικότητα. Η La Perla άλλαξε τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται τα εσώρουχα. Έχω μείνει έκπληκτος από τη φιλοσοφία που δημιούργησε και θέλω να την επαναφέρω», δήλωσε ο Λουρένσο για το νέο του εργοδότη.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: