Η πολυαναμενόμενη συλλογή Giambattista Valli x H&M έκανε ντεμπούτο στις Κάννες (video)

Η συλλογή Project Love – η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Ιταλού σχεδιαστή και της σουηδικής πολυεθνικής ταχείας μόδας – παρουσιάστηκε στο γκαλά Cinema Against AIDS του amfAR. Photo via @hm




O Giambattista Valli (Τζιαμπατίστα Βάλι) και το H&M αποκάλυψαν τη συνεργασία τους αξιοποιώντας μερικά πολύ διάσημα πρόσωπα.

  • Η συλλογή Project Love – η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Ιταλού σχεδιαστή και της σουηδικής πολυεθνικής ταχείας μόδας – παρουσιάστηκε στο γκαλά Cinema Against AIDS του amfAR (του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με τις Κένταλ Τζένερ, H.E.R., Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπαντολίνι και τους Κρις Λι (Li Yuchun) Ρος Λιντς να εμφανίζονται με κάποιες από τις δημιουργίες.

Τα κομμάτια της συλλογής είναι τουαλέτες και θηλυκά φορέματα για τα οποία είναι γνωστός ο Valli. Στη συλλογή περιλαμβάνονται ενδύματα τόσο για γυναίκες όσο και άνδρες, τα οποία διακρίνονται για την κομψότητα και την αίσθηση πολυτέλειας των δημιουργιών υψηλής ραπτικής του Valli.

  • Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε με ένα ζεστό ροζ βραδινό φόρεμα με αποσπώμενη ουρά και η H.E.R., με λευκό φόρεμα από τούλι με κεντήματα.

Δημιουργίες της συλλογής Project Love διατίθενται εδώ και λίγες ημέρες σε επιλεγμένα καταστήματα H&M. Η πλήρης συλλογή Giambattista Valli x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου.

Η H&M έχει στο παρελθόν συνεργαστεί τους οίκους υψηλής ραπτικής, Karl Lagerfeld, Moschino, Comme des Garçons, Kenzo και Alexander Wang.

 


29/05/2019 10:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

Φόρεσαν περούκες εποχής και στολές και έκαναν… χορό στα Ανάκτορα των Βερσαλιών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: